Ден 1 от КАПАНА ФЕСТ на сцена ДУШАТА НА КАПАТА

Музика
Фестивали
Улица

ЗАПИС ОТ КАПАНА ФЕСТ - ЕСЕН 2016 ще откриете тук: ДЕН 1, ДЕН 2 и ДЕН 3 

 

Това лято картата на активностите в "Капана" продължава да се разширява и отново многочислената публиката ще се радва на музика, спортни активности, ключовите за КАПАНА ФЕСТ базар с автентични произведения от различни автори и ателиета и базар за био храни, уъркшопове, кино и разбира се още много изкуство.
Капана отново ще звучи, твори, забавлява, пазарува, танцува и спортува.
Хайде с нас !

КАКВО ВИ ОЧАКВА ПО УЛИЦИТЕ НА КАПАНА ТОВА ЛЯТО?

МУЗИКА:
На нашите музикални сцени ще се качат както култови български изпълнители, така и международни банди, които гарантират неочаквани музикални преживявания. Ще има приятни изненади!!
За музикалната селекция се погрижиха Onstage Sessions (onstage.io).
Очаквайте съвсем скоро и всички имена в концертната ни програма!

КАПАНА ТВОРИ:
В рамките на фестивала ще видите на живо работата на артисти, които пред вас ще запретнат ръкави и изрисуват различни локации из Капана. Ще откриете различни уършопи, от които едни ще ви забавляват, а други ще разкрият пред вас тайната на иработката на уникални продукти.
Очаквайте много и разнообразни артистични проекти, както и още изложби, представления и работилници.

КАПАНА ЛИТЕРАТУРА
На ул. Абаджийска, в сърцето на Капана жителите и гостите на град Пловдив, ще могат да се насладят на специална програма с литературни представяния и четения, както и щанд, откъдето присъстващите на фестивала, ще могат да се запознаят и снабдят с книгите на редица български автори на алтернативна литература.
Освен това се предвижда и тридневна благотворителна разпродажба на книги по време на Капана Фест.

НА КИНО В КАПАНА
В лятното издание на Капана Фест, намират място и най-интересните заглавия от българското късометражно кино през последните години.
По време на фестивала ще може да се насладите на 21 заглавия от българското кино съвсем съвсем свободно.

ПРОМО-ЗОНА
Предоставяме площад "Широкото" като арена, на която нашите главни спонсори имат пълната свобода да представят по възможно най-атрактивния начин своите брандове.
Очакваме изненади!

ХЕНДМЕЙД БАЗАР
За това издание на събитието заповядайте в началото на ул "Златарска"(отстрани на Халите), в квартал Капана, Пловдив, където за вас сме подбрали много нови, интересни и разнообразни автори и техните продукти. Ще откриете прекрасни подаръци за вас и вашите близки и любими хора.

БАЗАР ХРАНИ
Заповядайте в началото на ул. "Георги Бенковски", в квартал Капана, Пловдив на нашия Базар Храни, където ще откриете чудесни, сладки, солени и всякакви вкусотии, които ще ви вдъхновят да угодите на себе си и вашите близки ;)

КАПАНА СПОРТУВА
Отново MOVE TEAМ и екипът на Kendama Bulgaria ще се погрижат за спортните активност по време на "Капана Фест".