REVERIE пристига от LA специално за Капана Фест!

Музика
Фестивали
Улица

Благодарение на подкрепата и съдействието на фондация „Америка за България“ на главната сцена в Капана се качи REVERIE, една от хип-хоп звездите на LA, California. Тя пристигна седмица преди участието си за да твори заедно с бълграската хип-хоп банда Bobo & The Gang и така реализира първата значима колаборация между български и американски хип-хоп артисти на сцена.

 

Концертът се осъществи с подкрепата на:

 

 

 

 

Станал известен като „карнавал на уличното творчество“, само за няколко години „Капана Фест“ се превръща в едно от най-обичаните и чакани събития не само за жителите на града, но и за многобройните гости от цяла България и чужбина. Със своята несравнима атмосфера, фестивалът привлича над 50 000 посетители, които всяка година се завръщат към павираните улици на Квартала, за да се потопят в необикновения лабиринт от удоволствия и атракции.

Предстоящото есенно издание представи богата програма, организирана в разнообразни тематични звена - музика и танци, кино и литература, работилници и изложби, творчески и развлекателни проекти. Един от основните акценти на събитието е Базар Капана, който през годините успява да възроди историческия, занаятчийски и търговски дух на квартала. Над 100 от най-изявените български автори ще представят своите творения в няколко тематични зони: Авторски изделия, Натурални храни и напитки, Грамофонни плочи, Съвременна българска мода и специалната промо зона.