Луксът и ретро носталгията се завръщат в конкурса за елегантност „Дръстър“ Mежду 10-ти и 12-ти септември 2021 г. в РИУ ПРАВЕЦ GOLF & SPA RESORT ще се проведе петото издание на дефилето за ретро автомобили Concours d’Elegance DRUSTAR

Фестивали
Изложби

Mежду 10-ти и 12-ти септември 2021 г. ретро носталгията ще откъсне гостите на РИУ ПРАВЕЦ GOLF & SPA RESORT от ежедневието, за да им донесе онова кокетно чувство на безвремие, за което всички днес мечтаем. Именно сред красивите пейзажи и спокойствието на българската природа, дефилето на ретро автомобили ще се завърне в петото издание на конкурса за елегантност „Дръстър“.
Както всяка година селекцията за конкурса ще бъде изготвена изключително прецизно, като всеки участник ще получи индивидуална покана за участие. Критериите са много завишени, което гарантира и вече традиционно високото ниво на конкурса и обуславя големия интерес към него от страна на колекционери, медии и публика. Всичко това се допълва и от състава на журито, което ще е съставено от едни от най-добрите специалисти в областа на историческите автомобили в Европа.
На фона на престижните награди, за които ще се борят участниците, пък домакините от РИУ ПРАВЕЦ GOLF & SPA RESORT ще допринесат за луксозната и живописна локация на предстоящия спектакъл. Организаторите от Concours d’Elegance DRUSTAR подготвят специален сет от серията Gourmet d'Elegance - пет-звездно кулинарно преживяване, вълнуващи събития и незабравими мигове през целия уикенд.
Станете свидетели на уникалния по рода си конкурс, чрез многокамерния стрийм на ArtLive от мястото на събитието!