Рожденият ден на Камелия Тодорова е на 21-ви януари. Избрала е, обаче, 14-ти февруари за датата, на която да го отпразнува. Добрата новина - всички сме поканени!

Музика
Интервю

Мястото е Sofia Live Club, а събитието - концертът Приказка за любовта без край. Още по-добрата новина - концертът ще бъде заснет и излъчен ексклузивно в ArtLive, така че всички, които не са успели да присъстват, да имат възможност да го гледат. На сцената ще бъдат и любимите ни музиканти от Брас Асоциация Комбо (песните в концерта са изцяло аранжирани от Мишо Йосифов), както и вокална група New Camellettes (името е инспирирано от Рей Чарлс и начина, по който той кръщава своята група - The Raelettes).

За песните, вдъхновени от любов и за любовта като двигател на живота, си говорим в интервюто, което Камелия Тодорова даде специално за нас. В него ще научите повече и за работата й с Брас Асоциация Комбо, както и защо прави гимнастика и предпочита да остане сама със себе си преди да се качи на сцената. Освен детайли, свързани с концерта на 14-ти февруари, загатваме и за новия проект, който готви с дъщеря си Рейчъл. 

Дали празнувате Трифон Зарезан, Св.Валентин или и двете наведнъж е без значение, стига да се влюбвате. "Аз също обичам някой да е влюбен в мен", каза за финал една от най-обичаните ни певици... Ще се видим на 14-ти!